tennismode

Kolla in dom här snygga tennis klänningarna!!
image18image19

kanske inte så bra bilder men, men man ser ju att man gärna skulle vilja ha en själv!!

pepparkakor & bio

Idag har jag bakat pepparkakor! Det var kul. O man kände att snart, snart är det jul.

Sen gick jag och Elsa på bio, Kitty och Hollywood Mysteriet. Den var bra. Fullt med läskiga gubbar som dök upp lite överallt.

Imon är det skola igen NEEEJ! Orkar inte gå upp på morgonen och hålla på med massa shit. Imon har vid slöjd, rätt kul. Sen matte, helt okej. Sen No, skittråkigt. Sen EQ, helt okej.

Hejdå

Kommentera please!!

Harry Potter

Igår fick jag den sista Harry Potter boken!!
image17
Harry Potter & Dödsrelikerna

Har inte börjat läsa den än, ska läsa ut boken jag håller på med först. Hoppas verkligen att den är bra. Tycker inte att 6:an var någon höjdare.

Nu är det äntligen fredag!! Blir en hemmakväll med familjen. Imon ska jag till Västervik och spela tennis.

Ha det bra allesammans
P&K

Smink

I måndags hade vi studiedag Jippie!!! Jag och Anna var på stan och letade efter det där som jag redan skrivit om en gång. Jag hittade:
image16
Ett puder och en conciler.
Nu är det bara röd klänning, grå benvärmare, väska och skor kvar.
Det stör mig extra mycket att den där klänningen inte finns för jag har hittat jättefina örhängen som passar + att jag hittat ett par snygga skor!!

Aja det är bara till att leta vidare.

Helgen

Okej kanske lite sent att skriva om helgen nu men har inte haft tid innan så skit samma.

I helgen har jag varit linjedommare i tennis. Det var A-laget som spelade. Det spelade lika en match och förlorade en"/.

På lördagen var det Sverige - Spanien så vi bjöd in Åkerlinds på middag.

Innan matchen spelade vi Rappa Extrem Kalja vi skulle resensera det i tidningen. (Barometern)
image14
Vi gav spelet 4/5.

Medans vi "stora" spelade spel underhöll sig Saga på egen hand
image15
Lite plockepinn är aldrig fel!!

Sen körde vi SingStar. Jag och Klara vann.
Efter det var det äntligen dags för match.
Matchen blev dock ingen höjdare för som ni vet losade de med 3-0):

Det var allt för mig
Tack och hej

Önskelista

  • Singstar (inte svenska hits)
  • Mjukisbyxor (svarta elr grå)
  • Stereo

Det var min låånga önskelista (NOT) men ibland e det bra att önska sig lite för då får man oftast det. (om man inte gör som syrran och önskar sig ett gym^^)

Idag fick vi sluta en timme tidigare :) Svenskaläraren var sjuk så vi fick ta hem grejerna och jobba hemma. (Har inte gjort det än menmen) Annars så var jag på elevråd idag. vi disskuterade elevinflytande, snöbollskastning, cafeterian och veckan innan jullovet. Sen hade jag NO, borring, sen hade vi So egypten/frågesport. mitt lag kom inte sist den här veckan jiho!! Sen hade vi spanska, kläder,kläder,kläder.
Jaha det var min dag så här långt. Snart ska jag träna 2timmar tennis sen är det lite lijedommarträning och sen plugg,plugg,plugg till matteprovet imon.

Ha de´
Emma


Snö

Nu har snön kommit "/ visst kul med snö, mysigt och fint, men slask lixom??! det e ju bara till besvär det e typ hel livsfarligt att cykla man blir blöt kall osv.
image13

Idag gick jag och Elsa på stan efter gitarren. Gick skit. Jag skulle köpa gråbenvärmare, titta på en klänning jag sett i en tidning och kolla om jag hitta nån väska.
Jag hittade inga grå benvärmare. (om någon vet va det finns säg till) Hittade inte klänningen jag skulle titta på och ingen väska skit skit. men jag spara iallafall pengar ;)

Dagens outfit

Idag var jag hel svart.
Svarta byxor
Svata strumpor
Svart diadem
och ny Svart tröja
Kolla!
image12

Bilder

Idag har jag satt in bilder från New York i ett album. Jag tyckte det var rätt kul men när mamma frågar mig varför jag inte sätter nåt på baksidan tror jag att jag ska börja gråta... Menmen tårkanalen klarade sig och det var bara att klistra om lite.
Ja är inte klar än. Inte på långa vägar...Men det är ju typ 300 bilder så det kanske inte är så konstigt.


Jag börjar må bättre nu men mamma säger att jag fortfarande har feber. Man vet ju aldrig med henne hon säger ju att man inte har feber när man har 39° så hoppet lever.

TRÅKIGT

Idag har jag glott på tv hela dagen från klockan 10.30 till 17.00 TRÅKIGT
Jag menar verkligen hela tiden nonstop. Inte är det nåt värt att se heller. Det enda bra som jag tittat på idag är Beck. Ett enda bra pogram på sex och en halv timme. Annars har jag bara tittat på sånna här ointressanta serier som Våra värsta år och sånt. I och för sig så var det Cityakuten för en timme sen typ och det är ju rätt bra men ändå. AAAAAAAAAa jag dör av tristess.
Okej Emma lugna ner dej lugn, lugn....
Ikväll är det Idol men det kan ibland bli lite segt tycker jag.
Mamma ska bort ikväll så pappa ska laga mat "HJÄLP"

Det var lite viktig fakta som ni behövde veta
Hoppas ni har det roligare än va jag har
Puss på er


SJUK

Jag är sjuk;( Det är HÖSTLOV jag kom precis hem från Madrid där vi hälsade på våra "kompisar". Jag hade ingen lust att åka dit men det var kul när vi turistade på egen hand utan våra vänner. VI shoppade och tittade på fotboll. Jaja. På kvällen innan vi skulle åka hem känner jag att ja inte mår bra. Mamma säger bara att jag är trött och att det är lika bra att jag går och lägger mig. Nästa dag mår jag pyton på morgonen. När vi kommer hem tar jag tempen och det visar sig att jag har mer än 39 grader stackars mig"/. Så vi fick ställa in seriematchen i tennisen:/. Som tur är så spelars inte mina klasser i KIFAB Cup förrens nästa helg så jag hinner förhopningsvis bli frisk men det våre ju bra om man hann träna lite.
Så nu har jag tyckt synd om mig själv i typ 10 meningar det måste man få göra ibland
byebye
komentera snälla<33

RSS 2.0