Vem bär den bäst

Vem bär den bäst?

Söta JoJo                                                eller kaxiga Megan Fox

har skit tråkigt. Bra att Timo åkte ut även fast han var rätt bra idag.

Imorgon blir det stan, checka grejer som ska med till Thailand och bio med Elsa

Ha det bra
pussokram

illamående

Hejhej!
Mår lite illa. Orsak: ätit för många Alhgrens granar och skit nervös övar att jag inte hittar någon som jobbar åt mig på nyårsafton. Har bara två kvar att fråga och den ena verkar helt off för han har inte haft på mobilen på hela veckan. AAAA Lotta kommer inte bli glad om jag måste ringa och säga att jag inte har fixat någon ersättare=(

Körslaget igår ju. Tyckte det var sådär. Eller alltså alla körer förutom Nannes och Timos var bra men själva programmet var så himla segt. Jag menar varje kör sjunger i typ 1.45min och det är sju körer det bli knappt en kvart sång för alla körer
gemensamt och TV4 slängre ut denna kvart på 2timmar!!!! Lite synd tycker jag för jag gillar idén med programet men att sitta och glå i 2timmar när det är sång i 15min känns lite sådär. Aja ska väl titta ikväll ändå. Tycker Timo ska åka ut!

Idag ska jag nog skriva lite på en No grej, boka biobiljetter och leta ersättare!!!!

Ha det bra
pussokram

Gröt, mellandagsrea & andra juliga grejer

Hejhej!
Då var julen över:/
Fick fina julklappar även i år t ex tenniskor, Singstar ABBA hits, bikini och stereo.
Idag gav jag och pappa oss ut på mellandagsrean men inte för att fynda utanför att byta min stereo. Inte för att det var något fel på den så men pappa sa att han hade sett en snyggare men att den inte hade varit slut men att han senare hade sett den i en annan affär. Så ny har jag en supersnygg stereo och det bästa av allt den funkar!!!!! (Till skillnad från min förra)
FIck även en MP3 ljudbok som jag tänkte ladda över idag. Bra att ha på resan. Annars ska jag inte göra något särskilt idag. Sjunga lite, prova bikini och kofta och såklart kolla på Körslaget!!!! Så himla kul att det börjar igen. Tycker det är skit bra.


Jag har ätit en hel tallrik gröt idag. Can you imagine???? Jag gillar inte alls gröt och i vanliga fall brukar jag bara äta en sked om året men i år blev det alltså en hel tallrik!! Mycket duktigt av mig.

Nee nu ska jag kolla när Vi hade varje fall tur med vädret - igen visas i helgen. Jag och Elsa ska se den innan jag åker och då blir det säkert lite reashopping också.

Ha det bra
pussokram


4 dagar kvar...


Que rico

Hejhej!
Idag har jag ätit världens goaste kvällsmat. Rågbullar med jordgubbsmarmelad, grovtbröd med skinka och avokado.
Avokado är så himla gott!!!!!
Ska nog börja äta mer avokado nyttigt också ju=)

Idag har jag gjort egna ljus till farmor, farfar och min morbror i julklapp. Lite svårt men det gick bra till slut.

Nu tittar jag på Bones.

Ha det bra
pussokram

JULAVSLUTNING

Hejhej!
Idag är det äntligen julavslutning!!!! Så himla skönt. Vår avslutning börjar vid tolv och ska hålla på i typ 2timmar sen är det äntligen över och det blir en fika på stan med tjejerna.
Tidningen ska komma till vår avslutning eftersom vi ska få våra diplom för att vi var bästa klassen i länet på nutidsorientering=)

I eftermiddag ska jag köpa mina sista julklappar. Måste köpa ljusmassa också eftersom jag tänkte göra lite personliga ljus till farmor och farfar. Någon som vet var man kan få tag i ljusmass??

Ikväll ska syrran på fest så det blir jag, mamsen och papsen. Ska passa på att slå in lite julklappar och så ska vi köpa gran!!!! När granen kommer in det är då man känner att julen verkligen verkligen är här!

Nee nu får ni hade det så bra
pussokram

Julen är här...

Hejhej!
Hur är läget?

Idag har det varit en bra dag. Det började med att vi hade sovmorgon till halv tio. Sen var det rätt chill i skolan, vi typ tävlade lite på engelskan och på spanska var vi på CIS och vår gamla spanska lärare berättade typ om hur man firar jul i Spanien. Inget elevens val idag. Skönt men lite tråkigt.
Jag och Elsa drog ner på stan. Där köpte vi presenter till våra lärare. Det fick bli lite julkaffe med tillbehör. Jag köpte även ett par svarta örhängen som jag ska ha på avslutningen.

Jag och Elsa har även varit ute och sprungit idag. 5km, tänk vad nyttiga vi är!!!

Aja ikväll blir det nog bara till att hänga lite i soffan.


Här kommer det några julklappsrim som jag har hittat på:

Sjunga, dansa o va gla´
nu kan ni se den varje da´

Mamma Mia filmen

Detta är en liten grej
jag tror den kommer passa dej

Inte så jätte bra men man kan använda det om man inte kommer på något annat

Julklappsrim kom jag inget på
Hoppas du blir glad ändå

Typ samma som med det förra

Jahopp det var lite rim det. Jag brukar inte rimma på mina paket en i år fick jag liksom lust med det. Kanske inte blir så på alla men ändå. Har du ni något bra julklappsrim?

Ha det bra
pussokram

4 9 15

Hejhej!
Sitter och väntar på att klockan ska bli tjugo i nio så jag kan dra iväg till skolan. Sovmorgon idag igen.
Innebandytuneringen gick väl okej igår. En vinst, en oavgjord och två förluster. Bättre än ifjol:/ Killarna i min klass åkte ut på straffar i semi och asså allvarligt talat, en skoltunering i innebany ska man ta det skit seriöst?? Det gör de här killarna. Ni skulle sätt när det andra laget vann, klubborna låg som spjön i backen, en gick till och med sönder, tårarna var nära och de var många som väldigt snabbt försvann in i omklädningsrummet. Herregud säger jag menmen.

Idag är det 4 dagar till jullovet, 9 dagar till julafton och 15 dagar till Thailand=)=)=) GUUUD vad jag längtar. Jag har inte fattat än hur nära det är. Tänk er, om 16 dagar ligger jag och steker på en gyllenbrun sandstran långt, långt ifrån det kalla gråa Sverige. Jag ska försöka slänga in nått inlägg när jag är bort men jag lovar inget.

Aja vad önskar ni er i julklapp??
Jag önskar mig Singstar ABBA Hits och en kofta.

Ikväll ska jag på restaurang för mamma och pappa firar 25år tillsammans men det blir säkert ett inlägg efter det.

Nu ska jag bege mig till skolan där det idag bjuds på julbord.

Ha det bra
pussokram

none

Hejhej!
Idag har det bara varit en slappa dag. Okej javg jobbade från 9.45-14 men det var inte så jobbigt. Sen dess har jag bara legat i soffan och glott på sport och sovit lite (enligt mamma) Sjukt trött idag. Fattar inte varför.
Igår hade ju jag och syrran hemmakväll. Vi typ lockade håret och sjöng lite. Kom ivarje fall i säng vid halv ett. 

Köpte ju julklappar igår också. Det blev inte så värst många bara Mamma Mia filmen till mamma och pappa men ändå. Vi cyklade i varje fall ut till det nya Hansa City. Där ligger typ Elgiganten, Media Markt och IKEA. På Elgiganten kunde man prova sånna där OBH Nordica massagestolar som de visar på reklam. De var as sköna!!!

Aja imon är det innebandytuneringen. Efter fjolårets fjasko.(inte ett enda poäng) Har vi i år gått in med inställningen att vi i varje fall ska slå sjuorna. Vi ska kötta ner dem!!! Vi har lagt mest tid på vad vi ska klä ut oss till också. Jag tänker inte säga vad det får ni veta imorgon. Kanske till och med blir en bild.

Detta känns som ett väldigt boring inlägg men vi avslutar i varje fall med en Hiss eller Diss!

Wow ingen dålig midja...

Ha det bra
pussokram

Lusselelle

Hejhej!
Idag är det Lucia! Jättemysigt tycker jag=) Någon som gick upp vid sex och kollade tåget på tv?? Inte jag i alla fall.


Vi lussade med skolan i torsdags för föräldrana och i fredags för en gymnasiumskola. På torsdagen gick det jätte bra. Jag sjöng en lite snutt med två av mina kompisar och det gick prima. På fredagen gick det också rätt bra men det var lite pinsamt. Eleverna såg grymt uttråkade ut och det var typ en del i tåget som hoppade av och nån va sjuk och sådär menmen.

Igår invigde jag drickandet av julmust också. Gud va gott det är!!

Idag blir det en hel dag med syrran och en halv dag med Elsa. Först julklappsletande på stan och sen myskväll utan mamma och pappa.

Vad ska ni göra ikväll??

Ha det bra
pussokram

Istappar

Hejhej!
Sitter här och försöker värma mina istappar till tår. Det är sjukt va kalla de är!!!

Som jag sa tidigare så skulle jag ju vara tennistränare idag. Det blev inte så mycket av det eftersom ingen av eleverna kom:/
Inget gym blev det heller. Jag var skit trött och har ont i axeln så jag sket i det men jag och Sofia körde lite i tennishallens gym efter träningen så jättelat har jag inte varit.

Aja har precis pluggat färdigt på svenskan hoppas det går bra.

Imon är det Lucia!! Kul,kul, men missar tyvärrr träningen men det är ju inte sista gången som tur är.


ÅÅ herregud snart är det jul. Jag har inte riktigt fattat det än. Inte kommit in i julstämmningen liksom. Menmen imorgon är det sista provet för terminen och på lördag är det julklapps köp med lillasyrran så i helgen kommer nog jag också att fatta att det snart är jul.

Ha det bra
pussokram

Standing in the rain

Hejhej!
Idag är det sådant där skit väder. Det är grått och små regnar hela tiden. När man cyklar blir man typ plaskvåt utan att man märker det.

Idag har jag fått reda på mitt betyg i spanska. Skit starkt VG fick jag och läraren sa att om det inte inträffar en olycka så kommer jag ha MVG till sommaren!!=)
Jag får ju snart mina första terminsbetyg så jag ä lite spänd men jag vet nog ungefär vad jag kommer få i det flesta ämnena.

Annars da?? Jo rätt bra. Ska snart sticka till det sista elevens valet för terminen och sen blir det hem, plugga svenska grammatik, titta på vänner och sen tillbaka till tennishallen för att extra knäcka som tränare i en timme.
Kanske blir det gymmet ikväll, jag får se men det blir defenitivt Oskyldigt dömd. Jag missade sista avsnittet av House igår=( Någon som vet hur det gick för Foreman??

Ha det bra
pussokram

Natten går tunga fjät...

Hejhej!
Vad gör ni??
Jag pluggar romarriket och lucia sånger. Lucia med skolan på torsdag och jag ska sjunga andra versen i stjärngossarnas visa med agnes och kajsa. ska även sjunga värsta höga sticket i Julen är här med några andra sångfåglar. hoppas det går bra.

Snart snart är det jullov. 2 veckor men det är typ bara den här veckan som räknas. so-prov och svenska prov sen kan man i princip sluta.

I helgen har jaga varit hos min morfar och hans fru. de ska åka bort över jul så vi firade lite nu men öppnade inga klappar:/

Ikväll blir det bones och wallander.

Ha det bra
pussokram

RSS 2.0