Kevin vår nya stjärna

Hejhej!
Ni kollade väl i Idol. Det gjorde jag i alla fall och min absoluta favorit är KEVIN!! Riktigt bra tycker jag att han är.
Samst var nog Robin. man hördxe ju knappt vad han sjöng i början men han var väl nervös. Den där killen i grå koft gillar jag inte heller.
Aja tjejerna håller bättre klass hittills tycker jag men det kanske är för att jag är mer för den musiken vem vet?...

Jag fick mina skolfoton idag. Faaaan va dålig jag blev på klassfotot. jag ser inte riktigt frisk ut!!! På bild dlir mitt vänstra öga alltid halvöppet fast jag försöker spärra upp det extra mycket. Skit konstigt är det. Det enskilda blev okej. Om man tittar på det uppochner så är det jätte bra men när man tittar på det på rätt håll så ser man mitt muppade öga.

En kul nyhet är varje fall den här: Jag klagade över att jag hade ont io höften. Mamma sa att det kanske var skorna och att det inte är bra att gå i samma skor hela tiden och att jag skulle få ett par till. hoppet tänds inom mig me först måste man ju ställa en nervös fråga "Måste jag köpa sånna där fula eccoskor som är bra för fötterna?" "Ja det måste du," säger mamma. Jag grinar illa "Nejdå du får köpa vilka skor du vill" Jaaaaa ibland älskar jag min mamma. Dessutom så dömde hon ut min skidjacka så nu blir det ny sån också. mina löpardojer håller på  att gå sönder så imorgon ska vi köpa nya sånna mne först är det spruta som gäller.

Nu ska jag ner och kolla in en film med Sandra Bullock. Vet tyvärr inte vilen kanal.

Ha det bra
pussokram

Höst

Hejhej!
Idag är det verkligen höst. Det regnar så himla mycket!!

Tack vare regnet blev min fotbolls träning inställd. (okej det låter lite hemskt, jag gillar fotboll men idet här vädret är det inge kul)


Tänk om hösten var så här fin

So provet idag gick bra. Det var muntligt i grupper om tre och jag var i den sista gruppen så vi slutade inte förren vid kvart över fyra. Segt. menmen
Ikväll blir det lite spanska plugg (läxa till imorgon) och naturligtvis Idol. Tycker att det var rätt tjej som åkte ut, Victoria.
Min favorit just nu är Sepideh.

Ha det bra
pussokram

Antiken

Hejhej!
Hur står det till denna måndag när vädret går från dur till moll??

Själv mår jag bra men jag fattar verkligen inte varför jag sitter framför datorn!!! Jag har so prov imorgon och jag har verkligen inte hunnit plugga klart. Dessutom måste jag hinna duscha, helst innan klockan åtta såklart när Idol börjar.

Herregud bara 45minuter kvar.

Måste dra

Ha det bra
pussokram

KFF

Hejhej!
Ge mig ett K! ge mig ett F! ge mig ett F! vad blir det? KFF!!!
De vann!! Två noll blev det. Okej jag erkänner Elfsborg var det bättre laget men det är mål som räknas. Sämst på plan var iallafall domaren. Typ dömde fel i den första divisionen och skulle kompensera de i nästa inge bra alss menmen.

Aja nu känns guldet nära men det är ju sex matcher kvar så klart är det ju inte.


Nu tittar jag på Bourne Identity (det blev inte Underbar och älskad av alla jag blev nedröstad av familjen)

Ha det bra
pussokram

tv-tips

Hejhej!
Mitt tv-tips denna söndag blir Underbar och älskad av alla på tv1000 nordic kl. nio.
Ni som inte har den kanal (eller av någon anledning inte gillar lite töntiga kärlekskomedier) kan titta på Bournidentity på...
Aej faan jag kommer inte ihåg vilken kanal det var på men den började vi nio på tv3 kanske....

Nu ska jag kolla in Kalmar FF - Elfsborg.

Ha det bra
pussokram

Duktiga Emma

Hejhej!
Hur har ni det denna fina söndag?

Idag har jag varit riktigt duktig tycker jag.
Okej först sov jag till typ 10 över elva men sen tog jag tag i det! Jag pluggade so, lämnade in biblioteksböckerna, va med mamma och köpte en gardin och hjälpte henne städa förådet!!! Ojojoj vilken söndag;)

När jag skulle cykla iväg och köpa ficka ser jag att det står en polisbil på gatan (väldigt ovanligt, jag bor på en skit liten gata) polisen pratar med några snubbar som har en röd skåpbil. scarry.

När jag kommit tillbaka från macken och jag och mamma sitter och fikar så kommer vår granne in och säger att hon såg när snubbarna med skåpbilen och några andra typer stod och typ slogs!!! Fatta värsta gäng bråket.
Vi tror att snubbarna med bilen är några polacker som håller på och fixar något i ett hus på gatan vilka de andra var vet vi inte.
Aja huset tillhör pappas jobbakompis föräldrar så vi får väl hoppas att man kan få lite insideinformation;)

Ha det bra
pussokram

Beck

Hejhej!
Nu sitter jag framför pappas dator och Beck. Just nu är det lite synd om Beck eftersom hans son har blivit skjuten men det reder sig nog.

Imorgon blir det slappr dag och so plugg:/

Ha det bra
pussokram

mycket bil lite tennis

Hejhej!
Hur har ni det denna lördag??

Idag åkte jag och pappa till Linköping för jag skulle vara med i en tennis tävling där.
Jag mötte min dubbelpartner och förlorade på 40minuter (det är en väldigt snabb match)
Jaha det var ju inte mycket att säga om. Men lite onödigt känns det at åka bil i typ 5timmar totalt och bara spela i 40minuter!
Aja that´s life.

Ikväll blir det SvenssonSvensson och sen blir det Beck på TV4+. Kanske blir det Lena och Orup emellan vi får se.
Till middag blir det i varje fall mammas hemma gjorda pizza. smaskens!!

Ha det bra
pussokram

tv-tips

Hejhej!
Ikväll är tv-tipset naturligtvis Idol. Sista gången ikväll som juryn har makten. lite synd tycker jag. Det är i början det är bäst senkan deet bli rätt segt. Min favorit är ju Nils asså. Inte för att vara elak men han verkar helt vrickad (okej det var elakt) men det är ju sådanna killar som lyser upp pogramet liksom och jag tycker det är bra att juryn har låtit honom gå vidare (än sålänge) för dåligt sjunger han faktiskt inte.


Se vet jag inte riktigt vad jag ska titta på. Har ju studiedag imorgon så det hade passat perfekt med en film men det såg inte ut som om det skulle visas någon bra idag.
Ni kanske har något tips!


Ha det bra
pussokram

trött o övertränad

Hejhej!
Jag är än en gång ledsen över att jag inte bloggat på ett tag men jag är sjukt trött.
Just nu har jag precis kommit hem från skoljoggen. Jag gick och eftersom vi var tvungna att gå fram och tillbaka från skolan så har jag typ gått en mil idag på två timmar. puh.

Jaha igår var det skol DM i fotboll. Det gick sådär vi vann över Vasa och förlorade mot Falkenberg och Södermöre. Det hände en jätte läskig grej med en tjej från Falkenbergsskolan. Hon vred typ knät så hennes knäskåle hamnade på sidan av knät. Stackars henne!!=(

Nu ska jag snart till en två timmars tennisträning men jag tänker skippa fotbollsträningen som jag igentligen skulle gått på efter. Jag tror jag är lite övertränad för när vi skulle springa 2,5km på gympan i tisdags (vilket jag brukar vara rätt bra på) så skrek mina ben efter typ 200m. Jag fick verkligen kämpa för att ta mig runt och att spurrta på slutet var inte att tänka på.
Så nu ska jag skippa fotbollen ikväll. Sen så blir det vila imorgon när vi har studiedag!!=)
Då blir det stan med Elsa och plugg på NO och SO.

På lördag åker jag till Linköping för att möta min dubbelpartner i en tävling. Håll tummarna för mig (det kommer jag verkligen behöva!)

Ha det bra
pussokram

sunday

Hejhej!

Nu ska jag snart dra i väg till Gröndal för att spela match. E.L.L står för motståndet idag. Det blir tufft.
Aja sen är det ju Kalmar FF - IFK Götegorg i Cup Finalen HejaHeja!!

Sen blir det Bio, Wall-E

Dagens MÅSTE: göra klart svenska grejen!!! hur faan ska jag hinna det??

pussokram

längesen

Hejhej!
Hur mår ni? Det var längesen jag bloggade och det berjag om ursäkt för. Anledning är att jag varit så jälka trött. Jag har typ bara hängt framför TV, när jag inte varit i skolan eller på match eller nåt sånt, och verkligen inte orkat masa mig upp på övervåningen där datorn är.
Menmen nu är jag tillbaka!
Jag kan ju börja med att tala om att jag inte lyckades försvara min seger i skol DM på 1000m. Jag lädde typ med trettio meter genom hela loppet förrutom på upplåppet där min enda motståndare (vi var bara två stycken, tråkigt) sprang om mig. Menmen jag kom i varjefall tvåa på tiden 3.34"/

I torsdags mötte vi Madesjö. Det blev två-två.

Igår bakade jag äppelpaj igen och den här gången blev det mycket bättre!

Idag gick jag upp vi elva men klädde typ inte på mig förrän klockan ett då detvar dags för lunch innan jag drog iväg till jobbet.
Det var lugnt på jobbet idag vilket var en jäkla tur eftersom jag var tvungen att arbeta med min svenska grej. Jag har typ en person- och en miljöbeskrivning kvar plus att jag måste leta upp ett stycke ur en bok som har berört mig. Hur många böcker berör en igentligen??? Visst man kan tycka att någon bok har ett väldigt bra budskap men berör!!

Aja jag får väl klämma in detta imon (det måste vara klart på måndag).
Det blir inte det enklaste eftersom jag ska spela en fotbollsmatch, titta på när Kalmar FF (föhoppningsvis) vinner Svenska Cupen och så sa jag kanske gå med Anna, Agnes och Kajsa på bio. Vi ska se Wall-E;)


Okej, nu har jag tagit igen lite efter den dåliga uppdateringen.

Som ni vet köpte jag ju ett vitt skärp på New Yorker. Det ser ut så här:

Jag har kommit på att det passar väldigt bra till min blåa tunnika grejen är bara den att man inte kan ha svarta thigts till och det käns lite konstigt att ha vita tights när det är typ 130minus grader ute (okej tio+ men ändå)


Vad har ni gjort/ska göra i helgen?

Ha det bra
pussokram

Dagen med litet d

Hejhej!
Kollade Idol för ett tag sen. Lite lagom sådär.

Jaha var ju och klippte mig. Det blev bra men jag jag orkar nte lägga upp någon bild nu så ni får se imorgon hur det blev.
Sen var jag, Kajsa och AgnesNew Yorker. Det var jättebra tycker jag . Det var billigt, jag köpte ett vitt skärp för 29kr(!), och det fanns mycket basplagg som typ kofot och boleros (vill ha!!) men även lite merutstickande grejer. Jaa det kanske blir den nya favorit affären vem vet?

Imorgon är det dagen med litet d. Först är det skol DM och jag ska försvara min seger från förra i året på 1000m. Sen så möter vi Madesjö (fotboll). Det är bara att ladda.

Jag har en känsla av att jag kommer vara ganska trött på söndag kväll. Den här veckan blir det liksom 3tim tennisträning, tre fotbollsmatcher, intervall på gympan och ett 1000m lopp. AAAAAAA dessutom så får man ju inte vila nästa vecka för då är det 5tim tennisträning, springa 2,5km på gympan, spela skol DM i fotboll, träna typ 3tim fotboll, springa skoljogg    5km och sen på helgen ska jag till Linköping och spela en tennistävling. My God I´m gonna die. Nee då men ni får räkna med att jag kommer klaga över träningsvärk!!!

Ha det bra
pussokram

New Yorker

Hejhej!
Onsdag idag. Älskar onsdagar!! Först spanska sen engelsa och sen tennis p elevens val. Slutar vid kvart i två!! Så himla gutt!! 
Efter tennisen ska jag klippa mig och sen ska jag, Kajsa och Agnes kolla in New Yorker som öpnnade i Baronen igår. Känner några som var där går och det sa att det var rätt bra och billigt. Hoppas verkligen att jag har nån kasse med mig hem=)

New Yorker i Dortmund
betydligt mer glammigt än i lilla Kalmar

Ha det bra
pussokram

skit också

Hejhej!
Hur e läget??

Jag är precis hemkommen från ett fotbollsmatch i Färjestaden. Det blev noll - noll. Skit också. Vi brukar typ alltid vinna mot dem och vi spelade skit dåligt. Varje fall i första. Aja det är bara att ta nya tag. Vi har ju två matcher kvar den här veckan. Jobbigt.

Annars har det inte hänt så himla mycket idag. Vi hade intervall på gympan. Jobbigt!! Sen så kom pratade Linda lite om SYV (studie- och yrkesvägledning) Asså jag vet att jag bara går i åttan men jag har verkligen ingen aning om vad jag ska gå. Vet typ inte ens vad som finns och vad det betyder. Menmen det klarnar väl  lite efter dessa SYV "träffar"

Ha det bra
pussokram

måndag igen...

Hejhej!
Jaha dp var det måndag igen. Veckorna bara rullar förbi.

Idag har det såklart varit skola (till fyra!) Ty as många som är sjuka=( Krya på er till dom!!

Jaa annars har det varit tennisträning idag. Gick väl bra.
Men nu är det Poirot. Inte missa!!!

Ha det bra
pussokram

High School Musical 3

Hejhej!
Nu ha rjag äntligen klätt på mig. Mest för att mamma tvingade mig att åka till Netto och köpa bacon men ändå...

Kom att tänka på att det snart är premiär av HSM3. Jag tror det är den 24/10 som den slås upp på bioduken.
Jag är väl inget jätte fan av dessa filmer men självklart kommer jag se den. Man måste ju ändå erkänna att man väldigt gärna skulle vilja varit med och spelat in den filmen. Både dans och sång menar jag.
Tycker det är lite synd att den ska visas på bio och inte på Disney Channel som de tidigare filmerna gjort. Det är ju så in i helvetes dyrt att gå på bio!!! Menmen det är väl bara att betala sina 90spenn för den där papperslappen och se glad ut:/

Söta Vanessa Hudgens när hon skulle
kolla in pojkvännen på premiären av Harisray

Ha det bra
pussokram


sovmorgon

Hejhej!
Sorry att jag unte uppdaterade mer igår men jag kom hem senare från festen än vad jag hade tänkt mig. Okej kvart i elva kom jag hem men då fastnade jag och syrran framför den typ första Beck filmen med Haber.
Aja idag vaknade jag klockan elva och det är jag riktigt glad över. Eftersom jag visste att jag kunndae sova hur länge jag ville trodde jag inte att det skulle bli så.


Idag blir det slappa och plugga på engelska glosorna.

Ha det bra
pussokram

Jobb

Hejhej!
Det blir ett snabbt inlägg innan jag drar iväg till jobbet.

Idag har jag varit tränare åt -01. Det gick bra dom är så söta.

Efter jobbet blir det en snabbis på den där festen jag skrivit om.


Ha det bra
pusokram

fredag

Hejhej!
Idag var det matteprov. Gick bra tror jag. Sen stack jag och Elsa ner till stan. VI köpte inget men det blev paj, kladdkaka och varm choklad på Kúlzenska.

Det är skit kallt här i Kalmar. Imorse när jag cyklade till skolan hade scarf, vantar och mössa på mig!! Man bara halååå det är September!!

Ikväll blir det ivarjefall hemmakväll framför Doobido och kanske någon film om man har tur.
Någon som har ett bra tv-tips?

Ha det bara
pussokram

trött

Hejhej!
Idag är jag väldigt trött. Kanske inte så konstigt eftersom jag först tränade tennis mellan fyra o sex och sen fotboll från halv sju till åtta. Guud asså men imorgon är det fredag. Jiihooo!!! Det blir nog stan med Elsa innan det blir myskväll med familjen framför Doobido=)
På lördag skulle jag först varit tränare för -01 och sen skulle vi plocka svamp med min morbror men eftersom det typ inte finns någon svamp än så blir det ingen skog så jag ska istället jobba. Det är jag glad för jag hatar skogen.
På kvällen ska man på nån jädra områdesfest typ. Det var inte särskilt kul förra året menmen....

Ha det bra
pussokram

Äppelpaj

Hejhej!
Hur är det med er?

Jag har precis bakat årets första äppelpaj=) Självklart med våra egna äpplen. Jag vet inte riktigt hur den blev. Receptet jag använde verkade lite konstigt så nu har mamma gett mig tips på ett som jag ska använda nästa gång. Aja det blir säkert bra. Denna paj ska avnjutas till kvällen landskamp. Det är ju Svergie Bulgarien idag!! Detta blir självklart mitt TV-tips för dagen men om du inte gillar fotboll tycker jag att du ska kolla in Idol.

Här kommer det äm bild på ett väääldigt stort äpple som Sofia hittade i mitt träd idag:

Huge apple

Jag tycker det är så mysigt nu när äpple börjar bli mogna. Tyvätt, tyvärr är jag allergisk mot äpplen och kan inte avnjuta denna härlig frukt=( synd.

Just nu funderar jag på och lära mig englands nationalsång. Det låter kanske lite konstigt men är lite sugen på att kunna mer en än och det känns väl som om den engelska kommer att bli den lättaste.

Ha det bra
pussokram

Dagens

Hejhej!
Dagens...
väder:
grått o tråkigt=(
lunch: nudelwok
outfite: jeans och vit stickad tröja
störning: yoghurten var slut när jag skulle käka mellanmål
gnäll: killarna i min klass som gnäller om allt
frisyr: knut
låt: en av nicke o nilla;)
måste:
plugga spanska o engelska
tv: Bygglov o Parlamentet
önskan: att fotbollsträningen ska bli inställd


Hur ser er dag ut?

Ha det bra
pussokram

Dikt

Hejhej!
Idag skrev jag en dikt i skolan. Så här går den:
Livet är allt bra
speciellt när man är gla´
Tänk om livet inte fanns
då skulle vi aldrig få ta oss en dans
En dans med vår kära
aldrig hålla den nära
Aldrig få hålla någon av
eller äta choklad
Choklad som är så gott
nu är inte ett öga torrt
För tänk om livet inte fanns
du skulle vi aldrig få ta oss en dans


Haha vad tycks?

Ha det bra
pussokram

Vem bär den bäst?

Hejhej!
Precis hemkommen från en tuff tennis träning. puh*dessutom är det typ nada luftkonditionering så man svettas som en gris hela tiden.

Snart är det Poirot men först tänkte jag köra en Vem bär den bäst?

Gravida Jessica Alba                 eller            Eva Mendes



Ha det bra
pussokram

Stress stress

Hejhej!
Hur är det mer er??
Själv är jag lite stressad. Slutade skolan vid tio i fyra idag och vid fem är det träning(tennis) Aja en hel timme att att äta och byta om på. Plus att det tar 10min hem från skolan och 2min till tennishallen. Ganska lugnt tänker man men alltid händer det något.
Imorse kom jag på att jag glömt nyckeln men eftersom jag var sen så sket jag i att hämta den. Tänte att eftersom syrran också skulle träna så skulle hon vara hemma. Icke sa nicke. Fem över fyra står man och knackar och rycker i dörren utan något som helst svar. Va f#n är människan tänker man. Tar upp telefonen och ringer men naturligtvis har hon inte vett att svara i telefon. HERREGUD tänker jag samtidigt som jag ser framför mig hur jag kommer komma helt försent till den första tennisträning. Precis när jag är på väg att ringa mamma för att kolla om hon kan fixa detta helvete så kommer min granne hem. Gudskelov. Denna granne har nämligen extra nyckel till vårt hus. Där med är problemet löst. Puh*

Aja annars har det varit bra idag. Det var rätt jobbigt på gympan idag. Vi hade fartlek. Det gick ut på att man skulle springa och gå i olika tempon i 45min typ.

Nu måste jag verkligen bya om. Fattar inte varför jag tog mig tid att skriva detta inlägg. Menmen allt för er mina kära läsare;)

Ha det bra
pussokram

Söndagens Tv tips

Hejhej!
Nu har jag kommit hem från Anna. Designen blev jättebra. Är riktigt nöjd. Har bestämt mig för att designa om min också i typ något höst tema. Men inte idag, det orkar jag inte utan det får bli senare i veckan.

Först vill jag bara säga att TV3 måste drabbas av någon allvarlig sjukdom. Hur kan man byta ut Bones mot Ensam mamma söker?!! Fattar inte detta. Det som var så perfekt med ett avsnitt Bones sådär på söndagskvällen.
Jaja dagens TV tips blir i varjefall Evan den Allsmäktige som börjar 18.25 på Canal+ First. Jag har aldrig sett den men ettan var ju bra så man får väl hoppas på uppföljaren också.
Denna film slutar vid 20.00 så efter den vet jag verkligen inte vad jag ska titta på. (tänk var perekt det hade varit med Bones)
Aja jag får väl flippa runt lite. Eller så kan man ju faktiskt stänga av TVn. (Okej så kommer det nog inte bli. Alldeles för trött för det och jag har liksom inget annat för mig som kan ersätta den förlovade burken)

Ha det bra
pussokram

off to anna

Hejhej!
Efter att ha stigit upp vid 11.30, legat i soffan och tittat på halvdana serier, och släppat mig in i en behövlig dusch drar jag nu iväg till anna för att hjälpa henne med hennes bloggdesign. Titta gärna in! gympaanna.blogg.se

Ikväll är det rensing av garderoben.

Ha det bra
pussokram

Darin

Hejhej!
Jag har en liten paus från mitt städande. MP3 spelar Darin. Vet verkligen inte varför jag har kvar honom! Är inte favvoriten precis menmen. Jag håller som sagt på att städa. Hittils har jag dammsugit mitt rum. Behövdes verkligen! Efter min lilla paus tror jag att jag ska attakera badrummet och allrummet med dammsugaren.

Sen blir det lite rester till lunch och sen om vädret inte blir sämre ska jag ta mig till mitt andra hem Gröndal och titta på A-laget när de spelar. Vid fem ska jag jobba en timme innan det mamma kommer hem och det är landkamp! HEJA Sverige. Som Kalmarit hoppas man naturligtvis att Viktor Elm ska får lite speltid. Vem vet, det är ju två mittfältare som är skadade så varför inte?

Nee nu måste jag städa lite till.
Ha det bra
pussokram

stan

Hejhej!
Idag har jag varit lite seg. Var ju lite kraslig igår men i morse var jag helt okej så pallra mig iväg till skolan iallafall.
Efter värsta fysiklektionen lite eng, so och matte så blev det stan med Kajsa o Agnes. Vi tog en ficka på Kulzenska. Jag drack te (riktigt gött för halsen) och åt en muffins. Har ni tänkt på en grej? Efter man druckigt te blir man väldigt varm och det kanske inte är så konstigt men grejern är ju att man typ svettas och känner sig helt het skit länge. Dessutom har man kvar den här känslan att man bränt sig på tungan i flera dagar.
Aja det blev inget shoppande för mig.
Men jag beställde en klipp tid till mitt slitna hår. Nästa onsdag. Jag ska gå till en ny frisör. Eller ja ny och ny jag hade henne för många år sedan innan hon blev mamma ledig men nu ska jag byta tillbaka eftersom min nuvarande frisör ska börja plugga till psykolog. Har ni alltid samma frisör eller byter ni lite?

Ha det bra
pussokram

Halsont

Hejhej!
Jag har jätte ont i halsen=( Asså det gör inte ont när jag sväljer eller så men jag känner mig helt tjock och igentäppt typ. Visst det skulle vara rätt gutt och missa skolan imorgon och jag har inte något speciellt i helgen så ska jag bli sjuk vill jag bli det nu.
Får se om det blir skola imorgon. Annars får väl jag och anna underhålla varandra på msn eller nåt.

Ha det så bra och krya på er ni som är sjuka (det känns som om alla går runt och är lite små förskylda)
pussokram
eller nä förrestenb ingen puss vill ju inte smitta;)

TV tips

Hejhej!
Här kommer dagens Tv tips.
Det får bli Idol. Jag tyckte faktist att det var bra igår. Juryn var mycket bättre än var jag hade förväntat mig. Det börjar ju som ni alla vet vid åtta. Efter det har jag inget tips.
Ni kanske har något?

Ha det bra
pussokram

snart helg

Hejhej!
Gud var tiden går fort! Snart är det helg igen.

Idag hade jag sovmorgon till 09.55. Gött=)
Det här var dagens outfite

Svarta tights från H&M
Gammal tunnika från Gina Tricot



Idag har det varit jätte fint väder här i Kalmar. Inte för att jag har varit ute speciellt mycket men ändå...

Ikväll är det fotbollsträning och imorgon blir det stan med Agnes och Kajsa. Hoppas jag hittar nåt.

Ha det bra
pussokram

my day och TV-tips

Hejhej!

Idag har det varit en lugn dag i skolan. Först ett litet spanska förhör. Det gick bra. Sedan var det fotografering med elevrådet. Herregud vad dåligt det blev. Jag ser helt uppkäftig ut och Sofia blev en lite fjortis.
Efter det blev det engelska.
Efter lunchen (pastasallad med kyckling) var det dags för elevens val och tennis. Vi hade Peter den nya tränaren idag. Han kommer från Gällivare och har skit muskulösa armar! Kan det bli bättre? Ne bara skoja men han verkade snäll. Såg tyvärr att jag inte skulle ha honom på mina "riktiga" timmar. Men annars var mina grupper och tider jättebra.

Efter skolan var jag med Elsa. Vi pluggade fysik. Boring men det gick bra. Förhör imorgon om krafter.
När vi inte orkade längre tog vi en cykeltur till Ängö och Varvsholmen. Riktigt skönt.

söta Elsa<3


Nu sitter jag och laddar inför dagens TV-tips som såklart är Idol. Känner dock att det i år kan bli en liten flopp pågrund av att juryn kommer kännas som ett plagiat av den förra men man vet ju aldrig.
Heroes börjar ju idag också. Jag såg inte förra säsongen och tänker nog inte titta den här gången heller men jag vet att det är många som tycker det var bra så det är mitt andra tips för dagen.


Ha det bra
pussokram

Vem bär den bäst?

Hejhej!
Vem bär den bäst?

Elin King Eller Sofia Farhman

Ha det bra
pussokram

skolfoto

Hejhej!
Idag hade vi skolfoto!
Det här hade jag på mig:

svarta jeans och min stickade tröja med stor krage.

Alltså det enskilda kortet blev verkligen inte bra (okej jag vet att alla säger det men detn här gången är det sant) Det är verkligen något fel på mitt högra öga för på alla poträttbilder blir det alltid helt off. Alltså det ser ut som om jag typ är blind på det eller nåt?!
På gruppbilden vet jag inte hur jag blev. Det blir en överraskning.

En kul överraskning var att Johan (vår mentor som är pappaledig) kom och skulle vara med på bilden. Självklart fick han ligga längst fram:)


Frågestunden
skulle ju har slutat idag men jag har bestämt mig för att hålla på tills på torsdagkväll.


Hur har er dag varit?

Ha det bra
pussokram

1 september

Hejhej!
Hur är läget?

Idag är det första september (gud va tiden går fort) och jag har kämpat mig igenom ännu en låång dag iskolan (gick till fyra) Det hände väl inget speciellt förrutom att jag och Sofia kom försent till bilden. Ajajaj. 10minuter sena var vi. Varför? Jo vi gjorde en liten tabbe och dubbelcheckade inte med schemat så vi trodde att vi började halv istället för tjugo över.

A ja imorgon är det skolfoto. (AAAAAA) nedå inte så farligt. Jag hoppas det kommer en bild på min fotooutfite imorgon.


Ha det bra och glöm inte frågestunden!!!
pussokram

RSS 2.0