TV tips

Hejhej!
En kul nyhet. Vi vann dubbeln!!! Yihoo=) skit gött verkligen.


Kvällen TV tips är Bones. Det är dubbel avsnitt idag så det börjar redan klockan sju! Härligthärligt.



Ha det bra
pussokram

stupid idiot

F###nnnn också. Hur dum får man bli. Jag har ju match om två timmar och i väntan på att maten skull bli klar gick jag ut och hoppade lite på studsmattan. STUPID IDIOT!!!! Jag har aldrig skadat mig på studsmattan förrut men naturligtvis lyckas jag vricka foten idag!!!!! SKITSKITSKIT! Jag tog mig så fort jag kunde ner till frysen för att kyla ner med en påse kycklingfileér.  Jag tror det funkade rätt bra men foten är ändå svullen och det bultar lite i den. Aja det är väl bara att tejpa och köra. Jag ha spelat med stukad fot innan. Då stukade jag den när jag värmde upp så det var ännu värre. Nu är det ju dubbel också så det blir inte lika mycket spring men ändå....=(


Glöm inte bort min frågestund


ha det bra
pussokram


Tennis hela helgen

Hejhej!
Hur mår ni denna söndag eftermiddag(?) när helgen börjar lida mot sitt slut?

Jag mår helt okej. I helgen har det varit tennis för hela slanten. Men det har inte blivit så många matcher eftersom jag fick två w.o i singel och därför spelade semifinal direkt. Den förlorade jag stort=(
Jag har spelat dubbel också. Där vann vi första matchen och vid tre är det final. Håll tummen=)

Det är rätt många nu som har börjat läsa min blogg. (okej kanske inte jätte många men det går stadigt uppåt) Det är jättekul tycker jag. Nu tänkte jag ha en liten frågestund så ni vet vem som ligger bakom dessa inlägg. Den börjar nu och slutartisdagkväll. Alla svar kommer upp förhoppningsvis på onsdag.

Frågan är din! Hur lyder den?

ha det bra
pussokram

bra bloggare

Hejhej!
Visst är det skönt med fredag?!
Jag tycker varje fall det är skit härligt. I helgen blir det tennis för hela slanten. Det är DM och eftersom min motståndare lämnade w.o så ska jag möta den första sidade tjejen. Tufft men det är alltid en fördel att slå ur underläge=)

Jag måste bara ge ett gott ord för bloggaren Ida Björk. Inte bara för att hon skriver bra utan också för att hon bryr sig om alla bloggare och svarar på deras komentarer. Hon ligger i toppen på mest aktiva listan men till skillnad från de andra på den listan ger hon sig tid åt alla!

Ha det bra
pussokram

det är en länk till Ida Björks blogg så det är därför det inte syns något efter "bloggaren" men klicka på luckan så kommer ni till hennes blogg

bästa sändningstid

Hejhej!
Hur står det till denna torsdagskväll?

Jag är arg! Jag är arg på SVT som på bästa sändningstid visar "Pukor och Trummor". Det är ett program med arméns orkester. Fattar verkligen inte detta. Så idag har jag inget TV tips. Det blir matteplugg för mig.
Vad ska ni göra?

ha det bra
pussokram

trött

Hejhej!
Hur har er dag varit?

Min har varit helt okej men nu är jag så jä#la trött!=( Vet inte varför men känner mig bara helt matt. Tillråga på allt så är har man fotbollsträning om 1.5 som man måste ta sig igenom. Hoppas det blir lugnt.

Annars har jag inget att berätta var ju och hämtade mammas linser och det gick bra. Tog en jätte snabbis på H&M oc köpte ett paket toffsar. Imorgon är det äntligen fredag=)

Ha det bra
pussokram

DM match & sovmorgon

Hejhej!
Hur mår ni?

Igår spelade jag semifinal i DM (fotboll) mot Rödsle. Vi förlorade med 2-1 :'( Surt men vi ska vara glada att vi kom så här långt.

Idag har vi sovmorgon till 9.55 men det glömde naturligtvis jag så jag steg upp vid sju precis som vanligt:( Som tur var kom jag på det innan jag satte mig på cykeln till skolan. En liten kul grej som lyste upp morgonen var att Erik också hade glömt det så han knackade på klockan 7.50 och undrade om jag inte var klar snart. Haha han hade glömt det ännu mer än vad jag hade! Okej det där var lite skadeglädje men jag behövde det...

Annars kan jag berätta att min mammas knäoperation gick jätte bra igår. Nu mår hon relativt bra, bara lite illamående.

Efter skolan idag ska jag hämta mammas linser hos optikern och sedan är det fotbollsträning.

Vad ska ni göra?

Ha det bra
pussokram

Vem bär den bäst?

Hejhej!
Hur mår ni denna gråa dag?
Ja mår bra. Efter en lång dag i skolan ska jag snart pallra mig iväg till fotbollsträningen men först...
Vem bär den bäst?

Carmen Electra         eller        Paris Hilton


Ha det bra
pussokram

rättelse

Hejhej!
HÄr kommer en rättelse från tidigare inlägg:
Jordan rätsläkare slutar 22.55 inte 23.55 så det är ju ändå nästan överkomligt. Får se om jag orkar hålla mig vaken ZZzzzzz

pussokram

TV tips

Hejhej!
Nu ska jag börja med det som det står att jag tipsar om i min profil nämligen vad man kan se på TV:n på kvällen.

Den här första gången tipsar jag om "Mean Girls" klockan 20.00 på 4 och efter det Jordan rättsläkare klockan 22.00 på
4+.

Själv har jag bara sett början på Mean Girls men det är många som säger att den är bra. Jordan rättsläkare är ju ett säkert kort. Dock slutar den inte förren 23.55 så det blir ingen Jordan för mig men för er som har sovmorgon imorgon kan det vara ett hett alternativ.

Ett reserv tips för dig som inte vill kolla på några elaka tjejer visar 3 "Från koja till slott" klockan 21.00.

Vad ska du se?

Ha det bra
pussokram

visste ni att....

Hehej!
Sorry att jag inte skrivit på länge men jag har inte riktigt orkat. Det är jobbigt att börja skolan"/

Jag hoppas er skolstart har varit det (ni som går i skolan) Ni andra hoppas jag också haft det bra!

Visste ni att man kan smsa till vanliga fasta telefoner? Min mamma sa det idag jah blev jätteförfånad. Om man gör det så spelas medelandet upp av en automatisk röst som säger exakt det man skrivit så det gäller att inte använda sms språket: Hej vgd? e dt ng träning ida. jag kmr inte p&k
hur skulle det låta liksom.

Just nu lyssnar jag på Whitney Houston låtar på youtube. jag ska köpa en skiva av henne (Whitney Houston the ultimate collection 1985-2000) så jag kollar om det låta som jag inte känner igen är bra.


vad gör ni?

Ha det bra
pussokram

skolshopping

Hejhej!
Idag var det brännboll i skolan. Vi vann mot 8C men förlorade mot 8B (vi mistänker mutad domare i matchen mot B.....)

Sen blev det en snabbis på stan med Anna, Agnes och Lovisa. Det blev en jättefin svart kalender från Akademibokhandeln.

(det är inte en sådann här kalender jag köpt)

Hur har er dag sett ut?


Ha det bra
pussokram

me like

Hejhej!


det här stövlarna gillar jag verkligen!
(från skopunkten)


pussokram

Vem bär den bäst?

Ordet är erat, vem bär den bäst?!

Mariah Carey
                                    eller               Melania Trump

skolstart

Hejhej!
Hur har ni det?

Jag har precis kommit hem från min första skoldag i åttan. Det har varit bra vi har fått en ny mentor, för våran förra är pappaledig, och hon verkade bra. Vi fick även en ny klasskamrat. Fredrick, Han gick i min klass under hela låg- och mellanstadiet så jag känner honom redan.

Annars gjorde vi inte så mycket idag förutom att vi kollade in de nya sjuorna och fick lite information om vissa speciella lektioner.

Imorgon blir det brännboll mot parallellklasserna.

pussokram

skor

Hejhej!
Nu har skoaffärerna börjat sälj stövlar. Älskar verkligen stövel säsongen!!!!
Jag gick in på sko punkten och hittade några snygga skor.

Dessa röda med kilklack

De här svarta


och sen ett par stövlar. Tycker dessa är sådär. Gillar inte riktigt lacken. Jag såg ett par snyggare på Euro sko idag när jag var på stan men hittade ingen bild på nätet.


pussokram

förresten så har jag en fråga. är det någon som brukar köpa skor på nätet? hur gör ni då? jag menar är det inte väldigt stor risk att de inte passar? jag själv har ju liksom 39 ibland och 38 ibland.

sista dagen

Hejhej!
Idag är det sista dagen på sommarlovet=(=(

Elsa har varit här en stund. Vi spelade kort och titta på lite bilder från klassresan i sexan. skiitkul!!

Nu ska jag dra ner till stan där Anna och Agnes är.

Ikväll ska jag äntligen ha lite skönhetsvård. Skulle haft det igår men orkade inte resa mig ur soffan så det blir idag istället.

pussokram

är det någon som varit onyttigare än jag idag? tror inte det. jag har ätit en påse bilar till frukost och sen en glass. okej jag fick precis i mig en ganska sen lunch bestående av kyckling och ris men ändå....

lördags kväll

Hejhej!
Hur mår ni?

Idag har jag slappat i soffan heeela dagen. Skit dåligt väder och humöret är verkligen inte på top=(

Igår var jag hos Anna. Det blev en jättekul kväll med tjejsnack och "The Holiday". Det är många som säger att The Holiday är bra. Själv vet jag inte riktigt. Texten funkade bara ibland. Lite jobbigt för när texten kom så kopplade man över gärnan till svenska och sen var man lite sen på att koppla tillbaks så man missad liksom resten av repliken. Dessutom blev vi lite trötta på slutet så vi orkade inte riktigt koncentrera oss. Menmen.

Vi somnade typ kvart i tre och vaknade halv tio. Då fick jag lite panik för jag hade ju lovat Elsa att mata hennes kanin och det hade blivit lite pinsamt om de hade hunnit hem innan jag kom dit så det blev att jag upp de andra och bege sig.

När jag skulle fösa in kaninen i buren efter att jag gett den mat och den fåt springa av sig lite bet fanemej skapet mig i handen. Ont som satan gjorde det. Trodde jag skulle bli förlamad! Okej kanske inte men ändå.



Vad har ni gjort denna regninga dag? Hängt framför OS?
 Idag har det ju gått bra för handbollsdamerna, Sanna Kallur och Stefan Holm. HEJAHEJA!!

ha det bra
pussokram

farmor o farfar

Hejhej på er!
Nu är jag hos farmor o farfar. Farfar har fyllt år så det är därför vi är här.

Ikväll ska jag som ni redan vet till Anna. Så himlans funny!!!!
Om ni har tur kanske det blir lite bilder i moron=)

pussokram

fredag

Hejhej!
Idag har det varit en ganska bra dag för Sverige i OS.
Först vann ju handbolls damerna över Tyskland. gutt!
Sen efter 4timmar och 45minuter vann Tomas Johansson och Simon Aspellin semifinalen i dubbel. Svergie kommer där med ta sin första OS medalj i tennis på 20år!
Det har ju även varit lite simmare som har tagit sig vidare från försök och semifinaler.
Det sorgliga med dagen är naturligtvis fotbollsdamerna som i kvartsfinalen mot världsettorna tyskland förlorade i förlägningen:´(

Själv har jag jobbat idag och alltså följt OS i tennishallen. Det blev även 1,5 timmes träning med Olivia.


Imorgon åker vi till farmor och farfar och firar hans födelsedag. På kvällen blir det sleepoverparty hos Anna. Så himla kul!!

Min kariärr som kanin vakt börjar även imorgon. Jag ska mata lördag morgon, lördag kväll och söndag morgon. Det är Elsas ögonsten Piggelin jag har hand om i helgen. Får hoppas att det går bra.

Ha det bra
pussokram

stan och dagens låt

Hejhej!
Kom  nyss hem från stan med syrran. Jag köpte inget (nästan pank) men syrran gjorde. Ett par jeans blev det för henne.
Däremot kollade jag inte lite grejer som jag kanske ska köpa när jag fått min lön. Det är ju mycket stickat nu och det verkligen älskar jag! Vad tycker ni? Jag fastnade för en tröja på Vero Moda. Det var en en brun stickad polo med en sådann här stor krage eller vad man kallar det. Den tror jag att jag ska köpa. Kostade 129kr.

Mitt låt tips för dagen är "Det finaste någon kan få" med Molly Sandén. Ni har säkert hört och vistt är supper bra!!!

Ha det bra
pussokram


vinst igen...

Hejhej allihopa!
Igår mötte vi, IFK Kalmar, Emmaboda.
Vi vann med tre ett och jag gjorde mål straff!!!
Det är verkligen kul nu när det går så bra för oss. De senaste tio matcherna har vi inte förlorat en ända. Heja oss!!!

Ha det bra
pussokram

Ekö

Hejhej!
De senaste två dagarna har jag varit i Oskarshamns skärgård närmare bestämt på ön Ekö.
Här kommer dagarna i bilder:

Här sov jag och Elsa. Trångt men mysigt!


Här är en bild på Ekö från sjön. Jättefint!! (tycker jag)


Vi badade på kvällen. Det var jättekallt! (16grader)


All fisk vi fångade i nätet. 17 stycken!


Jag håller i en abborre!!!!!!!!!!


Elsa ska pussa fisken.


Nu är jag ute och ror.

Trots att det regnade till och från hela tiden så hade vi det bra på Ekö och jag lärde mig mycket!'
Lägga i nät ro och ta i fisk!!

I morgon är det bara en vecka kvar till skolan=(

Ha det bra
pussokram

ledsen

Hejhej!
Asså jag är verkligen ledsen för att man inte ser vart man ska kommentera eller vilka och vad de här kommenterat. Jag har försökt att ändra det med det funkar inte och just nu orkar jag inte riktigt så ni får leva med det lite till. Verkligen ledsen.

pussokram

Piiinsamt

Hejhej!
Ledsen att jag inte bloggat på väldigt länge:( Här kommer en liten summering av vad som hänt mig de senaste dagarna.

Måste bara berätta om en piinsam grej som hämde på IKEA. Pappa ringde men det varså dålig motagning så samtalet bröts. Min kompis sa att det funkar om man ställer sig vid ett fönster. Fönstret som jag fick syn på först satt på nödutgångsdörren men wat´ever. Jag ställer mig där och ringer upp pappa och gissa vad som händer... Larmet börjar tjuta. Jag har troligtvis åkat nudda dörren lite så larmet gick i gång. Fatta vad piinsamt alla stirrade på mig. Det konstiga (men bra) var att det inte kom någon personal. Jag menar vad är det för mening med att ha ett larm som man inte bry sig om?!

I onsdags var det dags för den hittils viktigast matchen för säsongen. Kvartsfinalen i DM. Och gissa vad... Vi vann!!!!!!!!!! Med hela 5-1 krossade vi Tingsryd och är därmed vidare till semi. Heja oss!!

I torsdags var det Rix FM festival här i Kalmar. Jag gick med Elsa och Lovisa. Det var väl kul men det började segt. Första Rix FM:ens egna sångare som knappt kunde sjunga. seeeegt. Sen var det Star pilotes. sådär. Sen Anders Johansson. Okej. Sen satte det igång lite med Velvet, Marie Picasso, Nordman (usch), Sonja Aldén, BWO och tillsist EMD!! Jag är inte precis den tjej som skriker högst när de entrar sceenen men visst go´a låter som får att vilja dansa med.

Igår var det fest här hemma så hela dagen gcik åt till att förbereda. Sen vid sex kom gästerna (fem familjer) och det skulle börja med en tipsrunda. Självklart börjar det spöregna. Det regnade till och med så mycket att de partytält vi kämpat med att sätta upp klarade inte av att hålla vattnet undan så vi fick flytta in alla borden:( Aja det blev gitarr hero och två filmer istället. Vi tittade på "Alwin och gänget" och "Kollo papporna". Båda var sådär.

Idag var det invigning av den nya planen på Gröndal. Alla lag skulle spelar varsin kort match mot ett annat lag. Vi mötte Kalmar Södra och vann med 2-0.
Efter det kunde man vara med i en straffsparks tävling en tipsrunda och en teknikbana. Jag la tre straffar men efter som jag halkade på sista blev jag utan vinst. Vid två drog jag till jobbet. Den här gången var det receptionen som gällde.

Nu är jag hemma och tänkte jobba lite med min design. Jag har fått lite kommentarer om att man inte ser allting efter som det smälter in i bakgrunden. Är väldigt tacksam över dessa komentare! De gör mig bättre! 

Imorgon drar jag till Oskarshamns skärgård och kommer inte hem förrän på måndag kväll. Så blir inte något bloggande tills dess.
Nästa vecka är det sista veckan på sommarlovet:'( Känns hemskt!
Jag hoppas ni har haft ett bra lov. Det har jag.

pussokram

En liten fråga

Hejhej!
Jag har en lite fråga. Är det någon som vet någon bra gratis sida där man kan göra en egen webbsida?
Jag hade en webbsida förrut men den började kosta pengar så då sket jag i det men är lite sugen på att skaffa en ny.
Tack på förhand!

Förresten! Skrev ju tidigare att jag skulle titta på syrran när hon spelade fotboll. De vann!!! Jättekul för dem. Dessutom slog de Smedby i finalen (Smedby gjorde självmål i förlägningen) och spelar man i IFK Kalmar är det alltid lika gött att slå Smedby.

Ha det bra
pussokram

Vem bär den bäst?

Hejhej!
Här kommer en "Vem bär den bäst?"

Lindsay Lohan                                    eller                   Sophia Bush


Idag ska jag titta på syrran när hon spelar fotboll i Trekanten. Först semi och om det går vägen final.

Vad ska ni göra idag?

Ha det bra
pussokram

match

Hejhej!
Hoppas ni har det bra i regnet.

Jag har precis kommit hem från en seriematch mot Färjestaden. Vi vann med 2-0=) Det såg väldigt bra ut med tanke på kommande DM match.

Nu ska jag snart dra till jobbet.

Vad hittar ni på en dag som denna?

Ha det bra
pussokram

sämsta artisterna

Hejhej!
Idag har jag kollat på Frida när hon spelade fotboll. Det gick ganska bra. Mellan matcherna blev det bad och stek=)
I eftermiddags spelade vi kubb. Jag vann två av tre matcher. Yhea;)
Nu spelar vi Guitar Hero.

Här kommer min lista över de absolut sämsta svenska artisterna just nu!

Nordman!!!
Martin Stenmark!!!
Kent!!!


RSS 2.0