Piiinsamt

Hejhej!
Ledsen att jag inte bloggat på väldigt länge:( Här kommer en liten summering av vad som hänt mig de senaste dagarna.

Måste bara berätta om en piinsam grej som hämde på IKEA. Pappa ringde men det varså dålig motagning så samtalet bröts. Min kompis sa att det funkar om man ställer sig vid ett fönster. Fönstret som jag fick syn på först satt på nödutgångsdörren men wat´ever. Jag ställer mig där och ringer upp pappa och gissa vad som händer... Larmet börjar tjuta. Jag har troligtvis åkat nudda dörren lite så larmet gick i gång. Fatta vad piinsamt alla stirrade på mig. Det konstiga (men bra) var att det inte kom någon personal. Jag menar vad är det för mening med att ha ett larm som man inte bry sig om?!

I onsdags var det dags för den hittils viktigast matchen för säsongen. Kvartsfinalen i DM. Och gissa vad... Vi vann!!!!!!!!!! Med hela 5-1 krossade vi Tingsryd och är därmed vidare till semi. Heja oss!!

I torsdags var det Rix FM festival här i Kalmar. Jag gick med Elsa och Lovisa. Det var väl kul men det började segt. Första Rix FM:ens egna sångare som knappt kunde sjunga. seeeegt. Sen var det Star pilotes. sådär. Sen Anders Johansson. Okej. Sen satte det igång lite med Velvet, Marie Picasso, Nordman (usch), Sonja Aldén, BWO och tillsist EMD!! Jag är inte precis den tjej som skriker högst när de entrar sceenen men visst go´a låter som får att vilja dansa med.

Igår var det fest här hemma så hela dagen gcik åt till att förbereda. Sen vid sex kom gästerna (fem familjer) och det skulle börja med en tipsrunda. Självklart börjar det spöregna. Det regnade till och med så mycket att de partytält vi kämpat med att sätta upp klarade inte av att hålla vattnet undan så vi fick flytta in alla borden:( Aja det blev gitarr hero och två filmer istället. Vi tittade på "Alwin och gänget" och "Kollo papporna". Båda var sådär.

Idag var det invigning av den nya planen på Gröndal. Alla lag skulle spelar varsin kort match mot ett annat lag. Vi mötte Kalmar Södra och vann med 2-0.
Efter det kunde man vara med i en straffsparks tävling en tipsrunda och en teknikbana. Jag la tre straffar men efter som jag halkade på sista blev jag utan vinst. Vid två drog jag till jobbet. Den här gången var det receptionen som gällde.

Nu är jag hemma och tänkte jobba lite med min design. Jag har fått lite kommentarer om att man inte ser allting efter som det smälter in i bakgrunden. Är väldigt tacksam över dessa komentare! De gör mig bättre! 

Imorgon drar jag till Oskarshamns skärgård och kommer inte hem förrän på måndag kväll. Så blir inte något bloggande tills dess.
Nästa vecka är det sista veckan på sommarlovet:'( Känns hemskt!
Jag hoppas ni har haft ett bra lov. Det har jag.

pussokram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0