life

hola!
så har man left ännu en onsdag. började med spanska då. idag var marisa inte lika sur som hon var igår. tur. vi typ lärde oss lite djur.
sen var det engelska. peter hade två hål i huvudet. okej inte hål men det såg så ut. han hade fått två dobbar där. farligt med fotboll.....
sen var det elevens val då. jag tänkte pumpa min cykel men så råkade jag släppa ur all luft och sen när jag skulle pumpa in luften funkade inte det så jag fick ställa cykeln vid akademikrogen och så fick sofia skjussa hem mig. fyfy.

sen kom vi varje fall till tennisen. där bestämmde vi att vi inte ska ha nåt serielag lämgre. måste faktiskt säga att det käns skönt. sen tränade vi på då. gick väl bra.
sen var det stressa iväg till gitarren. jag hade glömt handuk efter träningen så fick va svettig. usch.
jaha på gitarren gick det väl bra. uppspelning på måndag:s sen skulle jag klippa mig. snälla elsa följde med. stackars henne sitta där och vänta. aja tycker själv att frillan blev bra. fast hon klippte av rätt så mycket men det växer ju ut igen.
aha och sen gick jag och elsa på H&M. där hittade jag ett skärp som jag ska ha till min nya långt-shirt (eller vad man säger) men jag köpte det inte för jag hade inga pengar. så om det är någon som vill gå på stan så säg till.

jaha sen läste jag ooch mamma igenom mina omdömmen. var lite nervös men det gick jätte bra. mamma tog inte särskilt allvarligt på den "skäl" jag hade fått av johan.


aja nu är det väl bara hämta cykeln kvar. sen äta, sov och börja en ny dag. livet går i ett men snart är det lov!! så himla gutt någon som vill hitta på nåt??

pussarokramar
ni vet att ni älskar mig


ne bara skoja kände för att skriva det. måste hitta på nåt eget.
kram igen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0