längesen

Hejhej!
Hur mår ni? Det var längesen jag bloggade och det berjag om ursäkt för. Anledning är att jag varit så jälka trött. Jag har typ bara hängt framför TV, när jag inte varit i skolan eller på match eller nåt sånt, och verkligen inte orkat masa mig upp på övervåningen där datorn är.
Menmen nu är jag tillbaka!
Jag kan ju börja med att tala om att jag inte lyckades försvara min seger i skol DM på 1000m. Jag lädde typ med trettio meter genom hela loppet förrutom på upplåppet där min enda motståndare (vi var bara två stycken, tråkigt) sprang om mig. Menmen jag kom i varjefall tvåa på tiden 3.34"/

I torsdags mötte vi Madesjö. Det blev två-två.

Igår bakade jag äppelpaj igen och den här gången blev det mycket bättre!

Idag gick jag upp vi elva men klädde typ inte på mig förrän klockan ett då detvar dags för lunch innan jag drog iväg till jobbet.
Det var lugnt på jobbet idag vilket var en jäkla tur eftersom jag var tvungen att arbeta med min svenska grej. Jag har typ en person- och en miljöbeskrivning kvar plus att jag måste leta upp ett stycke ur en bok som har berört mig. Hur många böcker berör en igentligen??? Visst man kan tycka att någon bok har ett väldigt bra budskap men berör!!

Aja jag får väl klämma in detta imon (det måste vara klart på måndag).
Det blir inte det enklaste eftersom jag ska spela en fotbollsmatch, titta på när Kalmar FF (föhoppningsvis) vinner Svenska Cupen och så sa jag kanske gå med Anna, Agnes och Kajsa på bio. Vi ska se Wall-E;)


Okej, nu har jag tagit igen lite efter den dåliga uppdateringen.

Som ni vet köpte jag ju ett vitt skärp på New Yorker. Det ser ut så här:

Jag har kommit på att det passar väldigt bra till min blåa tunnika grejen är bara den att man inte kan ha svarta thigts till och det käns lite konstigt att ha vita tights när det är typ 130minus grader ute (okej tio+ men ändå)


Vad har ni gjort/ska göra i helgen?

Ha det bra
pussokram

Kommentarer
Postat av: Alina

tack så mycket!!



snyggt dedär! :)

2008-09-20 @ 22:03:18
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Ida Björck

svar: det låter mysigt det :D

2008-09-20 @ 23:13:36
URL: http://idahbjork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0