Stress stress

Hejhej!
Hur är det mer er??
Själv är jag lite stressad. Slutade skolan vid tio i fyra idag och vid fem är det träning(tennis) Aja en hel timme att att äta och byta om på. Plus att det tar 10min hem från skolan och 2min till tennishallen. Ganska lugnt tänker man men alltid händer det något.
Imorse kom jag på att jag glömt nyckeln men eftersom jag var sen så sket jag i att hämta den. Tänte att eftersom syrran också skulle träna så skulle hon vara hemma. Icke sa nicke. Fem över fyra står man och knackar och rycker i dörren utan något som helst svar. Va f#n är människan tänker man. Tar upp telefonen och ringer men naturligtvis har hon inte vett att svara i telefon. HERREGUD tänker jag samtidigt som jag ser framför mig hur jag kommer komma helt försent till den första tennisträning. Precis när jag är på väg att ringa mamma för att kolla om hon kan fixa detta helvete så kommer min granne hem. Gudskelov. Denna granne har nämligen extra nyckel till vårt hus. Där med är problemet löst. Puh*

Aja annars har det varit bra idag. Det var rätt jobbigt på gympan idag. Vi hade fartlek. Det gick ut på att man skulle springa och gå i olika tempon i 45min typ.

Nu måste jag verkligen bya om. Fattar inte varför jag tog mig tid att skriva detta inlägg. Menmen allt för er mina kära läsare;)

Ha det bra
pussokram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0